Vom vorbi astăzi despre 7 preparate interesante pe care le puteți degusta la Complexul Suatu. Acestea sunt preparate de către echipa condusă de Executive Chef, Adi Pop! Acesta are o experiență de peste 30 de ani în domeniul HoReCa și este pregătit să vă împărtășească din secretele acumulate de-a lungul timpului.

1.Păstrăv la grill!

  • Pentru cei pasionați de pește, am pregătit păstrăv pe care-l recomandăm alături de o mămăliguță sau niște legume grill, dar neapărat lângă un mujdei făcut ca la mama acasă. Recomandăm asezonarea acestuia cu un vin alb pentru o experiență culinară completă!

2.Bob Gyulas!

  • Pentru cei care doresc să servească o specialitate, le recomandăm acest preparat unic gătit la ceaun!

3.Pulpă de rață cu sos de portocale și varză caramelizată cu mere!

  • Acest preparat este recomandat de către managerul de restaurant! Acesta vă așteaptă pentru a face recomandări pentru asezonarea preparatului cu un vin specific, servit la temperatura corectă!

4.Platou BBQ!

  • Pentru cei care doresc un “share” tradițional, le recomandăm un platou BBQ care conține mai multe tipuri de cărnuri pregătite la grill,recomandate, alături de legume și sos!

5.Antricot de vită cu sos de piper și legume!

  • Recomandarea bucătarului este acest preparat pe care dorește să vi-l prezinte într-o manieră cu totul specială pe un pat de salată, decorat pe o farfurie deosebită!

6. Tagliata de vită cu salată!

  • Pentru iubitorii de steak, prezentăm o tagliata gătită corect alături de băuturi pe măsură și garnituri alese.

7.Burger BLT!

  • Ce ar fii viața fără burgeri? Știm că din când în când, toți dorim să savurăm un burger adevărat așa la complexul Suatu, avem o gamă vastă de burgeri și alte preparate care îți vor satisface papilele gustative!

Pentru meniul complet, vă așteptăm la secțiunea meniu de pe website-ul nostru și la locație pentru a degusta preparatele alese!