Astăzi vom vorbi puțin despre ce poți face la complexul Suatu! Suntem mândri să vă prezentăm facilitățile de care dispune complexul nostru. Așa că să nu mai zăbovim și să trecem la treabă!

  • Întâlniri!

Este un loc perfect pentru a-ți scoate partenerul / partenera la cină. Grădina noastră este amenajată special pentru a oferi un aer romantic și intim. Vei beneficia de foișoare private în care servirea este pe măsură! Pentru rezervări, specificați faptul că este o ocazie specială iar noi vă răsplătim cu un mic cadou!

  • Întâlniri de afaceri!

La Complexul Suatu veți găsi un mediu prielnic pentru afaceri. După cum bine știți, cele mai bune afaceri sunt încheiate la un pahar de vin iar ideile bune vin când ești mai relaxat și te aștepți mai puțin.

  • Timp cu familia!

Pentru cei care doresc să petreacă puțin timp cu familia, oferim liniștea de care aveți nevoie, animăluțe draguțe pentru copilași și diferite alte activități de făcut împreună cu familia!

  • Evenimente

Secțiunea noastră de evenimente cuprinde evenimente private cum ar fi: nunți, botezuri, aniversări, degustări de vin și multe altele. Pentru serile de muzică live stai cu ochii pe rețelele noastre de socializare pentru a afla primul cine ne va încânta!

  • Plimbări pe marginea lacului!

După o masă copioasă, o cafea delicioasă merge o plimbare deosebită alături de Bambi pe marginea lacului nostru cu o vedere deosebită. Cum o imagine face cât o mie de cuvinte, intră în secțiunea noastră de galerie și vezi despre ce este vorba!

  • Odihnă pe marginea lacului!

Balansoarele și căbănuțele noastre oferă o priveliște deosebită spre lac, dar și liniștea de care toată lumea are nevoie din când în când! După plimbarea bine meritată, este momentul să faci o pauză și să-ți reîncarci bateriile!

  • Pescuit!

Pentru cei care sunt pasionați de pescuit, oferim serviciul de Catch and Release alături de căbănuțele special amenajate pentru pescari!

  • Poze cu Bambi!

Bambi așteaptă pe toată lumea pentru un tur al complexului și niște fotografii unice alături de ea.

PS: Copiii vor fi cei mai fericiți!

Vă așteptăm la Complex Suatu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *