ce oferim la complex suatu?

La ce să ne așteptăm

Un mic loc departe de agitația cotidiană, în care să te regăsești, singur, alături de prieteni sau familie! Grădina noastră este special amenajată pentru a oferi momente unice!

foișoare din lemn

Te așteptăm să iei masa alături de Bambi, în foișoarele noastre private în care poți să-ți savurezi preparatele preferate alături de niște vinuri alese, cocktail-uri sau o cafea bună.

Rezervări
  • Minim 3 persoane!
  • Doar pe bază de rezervare!
  • Cei cazați au prioritate!
  • Obligatoriu, zâmbetul pe buze!

un grup de prieteni patrupezi

În cazul în care ai o zi proastă, esti singur sau doar vrei puțină companie, grupul nostru de animăluțe este pregătit să te bine dispună și să-ți ofere un ghid personalizat al complexului nostru!

* Vă rugăm să nu hrăniți animăluțele, ne ocupăm constant de ele astfel încât să fie fericite.

Plimbare în natură

Cu siguranță, după o masă copioasă, merge o plimbare îndelungată prin natură pentru a face loc desertului. Te lăsăm să vezi cu ochii tăi frumusețea peisagisticii complexului nostru!

Reîncarcă

bateriile înainte să te întorci la viața de zi cu zi!

Redescoperă

splendoarea liniștii și a momentelor unice alături de cei dragi!

Odihnă lângă lac

Pentru grupuri, oferim o masă privată pe marginea lacului pentru o intimitate dar și liniște! Pentru mai multe detalii nu ezita să ne contactezi!

Nu încetăm să ne jucăm deoarece îmbătrânim, îmbătrânim deoarece încetăm să ne jucăm!

Lac de agrement

Pentru cei care ne vizitează complexul, oferim mai multe balansoare pe care se pot așeza până la 3 persoane. Băncuțele și căbănuțele ofer o altă alternativă pentru a te relaxa câteva momente pe marginea lacului!

Notă
  • Nu se înnoată în lac!
  • Nu se pescuiește în lac!
  • Nu se aruncă nimic în lac!